latest media about #pelebat hashtag


Popular Post

mama_dont_worry_pelebatrambutm @Fri 15 Dec 2017


Anda Mengalami MASALAH Seperti Senarai Dibawah? APA PANDANGAN ORANG DISEKELILING ANDA? . . .Rambut Gugur Dan Jarang? . Masalah Kepala Makin Botak? . Masalah Gatal Kepala? . Masalah Kelemumur? . Rambut Kusut Dan Pecah? . Rambut Beruban? . Semakin Hari Semakin Botak? . . Jika YA, "MINYAK AKAR RAMBUT MAMADONT WORRY dijamin dapat membantu anda selesaikan Semua masalah di atas. . . No tel:

#kosmetik #bayimalaysia #food #beautiful #rambutkuat #serumviral #rambutwangi #babysihat #mamasihat #enjoy #mamadontworry #mylov #pelebatrambut #pelebatrambutbayi #rambutsihat #baby #pelebatrambutbaby #terapibayi #masalahkegugur #miss #love #masalahkeguguran #serum #mdw #foodhunter #organik #rambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #pelebat #serumbayi
Popular Post

mama_dont_worry_pelebatrambutm @Sun 10 Dec 2017


Anda Mengalami MASALAH Seperti Senarai Dibawah? APA PANDANGAN ORANG DISEKELILING ANDA? . . .Rambut Gugur Dan Jarang? . Masalah Kepala Makin Botak? . Masalah Gatal Kepala? . Masalah Kelemumur? . Rambut Kusut Dan Pecah? . Rambut Beruban? . Semakin Hari Semakin Botak? . . Jika YA, "MINYAK AKAR RAMBUT MAMADONT WORRY dijamin dapat membantu anda selesaikan Semua masalah di atas. . . No tel:

#kosmetik #bayimalaysia #food #beautiful #rambutkuat #serumviral #rambutwangi #babysihat #mamasihat #enjoy #mamadontworry #mylov #pelebatrambut #pelebatrambutbayi #rambutsihat #baby #pelebatrambutbaby #terapibayi #masalahkegugur #miss #love #masalahkeguguran #serum #mdw #foodhunter #organik #rambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #pelebat #serumbayi
Popular Post

mama_dont_worry_pelebatrambutm @Sun 10 Dec 2017


Anda Mengalami MASALAH Seperti Senarai Dibawah? APA PANDANGAN ORANG DISEKELILING ANDA? . . .Rambut Gugur Dan Jarang? . Masalah Kepala Makin Botak? . Masalah Gatal Kepala? . Masalah Kelemumur? . Rambut Kusut Dan Pecah? . Rambut Beruban? . Semakin Hari Semakin Botak? . . Jika YA, "MINYAK AKAR RAMBUT MAMADONT WORRY dijamin dapat membantu anda selesaikan Semua masalah di atas. . . No tel:

#kosmetik #bayimalaysia #food #beautiful #rambutkuat #serumviral #rambutwangi #babysihat #mamasihat #enjoy #mamadontworry #mylov #pelebatrambut #pelebatrambutbayi #rambutsihat #baby #pelebatrambutbaby #terapibayi #masalahkegugur #miss #love #masalahkeguguran #serum #mdw #foodhunter #organik #rambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #pelebat #serumbayi
Popular Post

mama_dont_worry_pelebatrambutm @Sun 10 Dec 2017


Anda Mengalami MASALAH Seperti Senarai Dibawah? APA PANDANGAN ORANG DISEKELILING ANDA? . . .Rambut Gugur Dan Jarang? . Masalah Kepala Makin Botak? . Masalah Gatal Kepala? . Masalah Kelemumur? . Rambut Kusut Dan Pecah? . Rambut Beruban? . Semakin Hari Semakin Botak? . . Jika YA, "MINYAK AKAR RAMBUT MAMADONT WORRY dijamin dapat membantu anda selesaikan Semua masalah di atas. . . No tel:

#kosmetik #bayimalaysia #food #beautiful #rambutkuat #serumviral #rambutwangi #babysihat #mamasihat #enjoy #mamadontworry #mylov #pelebatrambut #pelebatrambutbayi #rambutsihat #baby #pelebatrambutbaby #terapibayi #masalahkegugur #miss #love #masalahkeguguran #serum #mdw #foodhunter #organik #rambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #pelebat #serumbayi
Popular Post

mama_dont_worry_pelebatrambutm @Sun 10 Dec 2017


Antara testimoni MAMA DONT WORRY . . Alhamdulillah kesannya amat cepat..sudah terbukti RAMAI DAH CUSTOMER YANG REPEAT ORDER. MDW memang pelebat yang mujarab..apa anda tunggu lagi?? Cepat buat TINDAKAN!!! . . DM/PM KAMI SEGERA UNTUK BANTU ANDA MENYELESAIKAN MASALAH

#kosmetik #bayimalaysia #food #beautiful #rambutkuat #serumviral #rambutwangi #babysihat #mamasihat #enjoy #mamadontworry #mylov #pelebatrambut #pelebatrambutbayi #rambutsihat #baby #pelebatrambutbaby #terapibayi #masalahkegugur #miss #love #masalahkeguguran #serum #mdw #foodhunter #organik #rambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #pelebat #serumbayi
Popular Post

mama_dont_worry_pelebatrambutm @Sun 10 Dec 2017


Antara testimoni MAMA DONT WORRY . . Alhamdulillah kesannya amat cepat..sudah terbukti RAMAI DAH CUSTOMER YANG REPEAT ORDER. MDW memang pelebat yang mujarab..apa anda tunggu lagi?? Cepat buat TINDAKAN!!! . . DM/PM KAMI SEGERA UNTUK BANTU ANDA MENYELESAIKAN MASALAH

#kosmetik #bayimalaysia #food #beautiful #rambutkuat #serumviral #rambutwangi #babysihat #mamasihat #enjoy #mamadontworry #mylov #pelebatrambut #pelebatrambutbayi #rambutsihat #baby #pelebatrambutbaby #terapibayi #masalahkegugur #miss #love #masalahkeguguran #serum #mdw #foodhunter #organik #rambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #pelebat #serumbayi
Popular Post

atasi_gugurmelampau @Sat 09 Dec 2017


‼ SETIAP KALI MASA MANDI MESTI bilik air penuh rambut, KADANG2 SEGAN JGK DGN SUAMI," saya KONGSI CARA RAWAT RAMBUT GUGUR KURANG dari 14 HARI SAHAJA 😉👍🏼 . KESAN PANTAS SEAWAL 14 hari❗ . Apa beza Tissa Advance Hair Tonic dengan hair tonic lain? 1) aqua-base, bukan minyak 2) x menyebabkan rambut berminyak & kelemumur 3) 33 kali ganda kuasa penyerapan kulit kepala 4) mempunyai ekstrak habbatus sauda ( Raja Segala Ubat ) . Tonik #pelebat rambut dan anti #gugur yang TERLARIS di pasaran – Dengan Formulasi Habbatussauda , Minyak Kelapa Dara dan 2 x Apple Stemcell akan memberikan kesan yang cepat untuk #rambut anda..Sesuai untuk kegunaan lelaki dan perempuan ! . AMARAN! Stok kami adalah SANGAT limited❗ Kami nak bagi awak DISKAUN & PERCUMA utk pembeli terawal je! ✔ DISKAUN SEBANYAK RM40 ✔ PERCUMA POSTAGE . 📱 Whatsapp "RAMBUT SUBUR" ke http😕/www.wasap.my/60145235185

#pelebat #rambut #gugur
Popular Post

pakar_rambut_masa_kini @Sat 09 Dec 2017


‼ SETIAP KALI MASA MANDI MESTI bilik air penuh rambut, KADANG2 SEGAN JGK DGN SUAMI," saya KONGSI CARA RAWAT RAMBUT GUGUR KURANG dari 14 HARI SAHAJA 😉👍🏼 . KESAN PANTAS SEAWAL 14 hari❗ . Apa beza Tissa Advance Hair Tonic dengan hair tonic lain? 1) aqua-base, bukan minyak 2) x menyebabkan rambut berminyak & kelemumur 3) 33 kali ganda kuasa penyerapan kulit kepala 4) mempunyai ekstrak habbatus sauda ( Raja Segala Ubat ) . Tonik #pelebat rambut dan anti #gugur yang TERLARIS di pasaran – Dengan Formulasi Habbatussauda , Minyak Kelapa Dara dan 2 x Apple Stemcell akan memberikan kesan yang cepat untuk #rambut anda..Sesuai untuk kegunaan lelaki dan perempuan ! . AMARAN! Stok kami adalah SANGAT limited❗ Kami nak bagi awak DISKAUN & PERCUMA utk pembeli terawal je! ✔ DISKAUN SEBANYAK RM40 ✔ PERCUMA POSTAGE . 📱 Whatsapp "RAMBUT SUBUR" ke http😕/www.wasap.my/60145235185

#pelebat #rambut #gugur
Popular Post

mama_dont_worry_pelebatrambutm @Fri 08 Dec 2017


Hye mama semua 🙂 . . Kepakaran kami adalah membantu ibu-ibu yang keguguran rambut selepas bersalin juga membantu anak-anak kecil atau pom si comel anda yang rambut nya kurang ataupom yang mempunyai masalah yang berkaitan di bawah🤱 . . ANAK orang lain rambut lebat,hensem,cute malah DIPUJI OLEH RAMAI orang di sekeliling😀😍. . . PASTI ANDA SUKA BILA DIPUJI ORANG TENTANG ANAK ANDA BUKAN😀 . . ATAUPON ANDA BERDIAM DIRI BILA SI MANJA ANDA MEMPUNYAI MASALAH SEPERTI BERIKUT😔 . . Mama semua ade masalah ni tak ? ✖️ Rambut anak lambat tumbuh ✖️ Rambut anak bertompok @ “cukur bantal” ✖️ Rambut anak tumbuh tak sekata ✖️ Rambut anak jarang ✖️ Rambut anak nipis ✖️ Kulit kepala anak berkerak @ “kerak air” ✖️ Rambut mama gugur terok lepas bersalin . . Jom kami bantu anda menyelesaikan masalah berikut agar si manja anda kelihatan comel,cute,hensem serta dipuji oleh ramai orang-orang di sekeliling anda🙂 . . MACAMANA KAMI NAK BANTU YA🤔 . PM /DM kami untuk bagi info yang lebih lanjut atau wasap kami 🙂 . . No tel:

#kosmetik #bayimalaysia #food #beautiful #rambutkuat #serumviral #rambutwangi #babysihat #mamasihat #enjoy #mamadontworry #mylov #pelebatrambut #pelebatrambutbayi #rambutsihat #baby #pelebatrambutbaby #terapibayi #masalahkegugur #miss #love #masalahkeguguran #serum #mdw #foodhunter #organik #rambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #pelebat #serumbayi
Popular Post

mama_dont_worry_pelebatrambutm @Fri 08 Dec 2017


Hye mama semua 🙂 . . Kepakaran kami adalah membantu ibu-ibu yang keguguran rambut selepas bersalin juga membantu anak-anak kecil atau pom si comel anda yang rambut nya kurang ataupom yang mempunyai masalah yang berkaitan di bawah🤱 . . ANAK orang lain rambut lebat,hensem,cute malah DIPUJI OLEH RAMAI orang di sekeliling😀😍. . . PASTI ANDA SUKA BILA DIPUJI ORANG TENTANG ANAK ANDA BUKAN😀 . . ATAUPON ANDA BERDIAM DIRI BILA SI MANJA ANDA MEMPUNYAI MASALAH SEPERTI BERIKUT😔 . . Mama semua ade masalah ni tak ? ✖️ Rambut anak lambat tumbuh ✖️ Rambut anak bertompok @ “cukur bantal” ✖️ Rambut anak tumbuh tak sekata ✖️ Rambut anak jarang ✖️ Rambut anak nipis ✖️ Kulit kepala anak berkerak @ “kerak air” ✖️ Rambut mama gugur terok lepas bersalin . . Jom kami bantu anda menyelesaikan masalah berikut agar si manja anda kelihatan comel,cute,hensem serta dipuji oleh ramai orang-orang di sekeliling anda🙂 . . MACAMANA KAMI NAK BANTU YA🤔 . PM /DM kami untuk bagi info yang lebih lanjut atau wasap kami 🙂 . . No tel:

#kosmetik #bayimalaysia #food #beautiful #rambutkuat #serumviral #rambutwangi #babysihat #mamasihat #enjoy #mamadontworry #mylov #pelebatrambut #pelebatrambutbayi #rambutsihat #baby #pelebatrambutbaby #terapibayi #masalahkegugur #miss #love #masalahkeguguran #serum #mdw #foodhunter #organik #rambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #pelebat #serumbayi
Popular Post

mama_dont_worry_pelebatrambutm @Fri 08 Dec 2017


Hye mama semua 🙂 . . Kepakaran kami adalah membantu ibu-ibu yang keguguran rambut selepas bersalin juga membantu anak-anak kecil atau pom si comel anda yang rambut nya kurang ataupom yang mempunyai masalah yang berkaitan di bawah🤱 . . ANAK orang lain rambut lebat,hensem,cute malah DIPUJI OLEH RAMAI orang di sekeliling😀😍. . . PASTI ANDA SUKA BILA DIPUJI ORANG TENTANG ANAK ANDA BUKAN😀 . . ATAUPON ANDA BERDIAM DIRI BILA SI MANJA ANDA MEMPUNYAI MASALAH SEPERTI BERIKUT😔 . . Mama semua ade masalah ni tak ? ✖️ Rambut anak lambat tumbuh ✖️ Rambut anak bertompok @ “cukur bantal” ✖️ Rambut anak tumbuh tak sekata ✖️ Rambut anak jarang ✖️ Rambut anak nipis ✖️ Kulit kepala anak berkerak @ “kerak air” ✖️ Rambut mama gugur terok lepas bersalin . . Jom kami bantu anda menyelesaikan masalah berikut agar si manja anda kelihatan comel,cute,hensem serta dipuji oleh ramai orang-orang di sekeliling anda🙂 . . MACAMANA KAMI NAK BANTU YA🤔 . PM /DM kami untuk bagi info yang lebih lanjut atau wasap kami 🙂 . . No tel:

#kosmetik #bayimalaysia #food #beautiful #rambutkuat #serumviral #rambutwangi #babysihat #mamasihat #enjoy #mamadontworry #mylov #pelebatrambut #pelebatrambutbayi #rambutsihat #baby #pelebatrambutbaby #terapibayi #masalahkegugur #miss #love #masalahkeguguran #serum #mdw #foodhunter #organik #rambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #pelebat #serumbayi
Popular Post

mama_dont_worry_pelebatrambutm @Fri 08 Dec 2017


Hye mama semua 🙂 . . Kepakaran kami adalah membantu ibu-ibu yang keguguran rambut selepas bersalin juga membantu anak-anak kecil atau pom si comel anda yang rambut nya kurang ataupom yang mempunyai masalah yang berkaitan di bawah🤱 . . ANAK orang lain rambut lebat,hensem,cute malah DIPUJI OLEH RAMAI orang di sekeliling😀😍. . . PASTI ANDA SUKA BILA DIPUJI ORANG TENTANG ANAK ANDA BUKAN😀 . . ATAUPON ANDA BERDIAM DIRI BILA SI MANJA ANDA MEMPUNYAI MASALAH SEPERTI BERIKUT😔 . . Mama semua ade masalah ni tak ? ✖️ Rambut anak lambat tumbuh ✖️ Rambut anak bertompok @ “cukur bantal” ✖️ Rambut anak tumbuh tak sekata ✖️ Rambut anak jarang ✖️ Rambut anak nipis ✖️ Kulit kepala anak berkerak @ “kerak air” ✖️ Rambut mama gugur terok lepas bersalin . . Jom kami bantu anda menyelesaikan masalah berikut agar si manja anda kelihatan comel,cute,hensem serta dipuji oleh ramai orang-orang di sekeliling anda🙂 . . MACAMANA KAMI NAK BANTU YA🤔 . PM /DM kami untuk bagi info yang lebih lanjut atau wasap kami 🙂 . . No tel:

#kosmetik #bayimalaysia #food #beautiful #rambutkuat #serumviral #rambutwangi #babysihat #mamasihat #enjoy #mamadontworry #mylov #pelebatrambut #pelebatrambutbayi #rambutsihat #baby #pelebatrambutbaby #terapibayi #masalahkegugur #miss #love #masalahkeguguran #serum #mdw #foodhunter #organik #rambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #pelebat #serumbayi
Popular Post

mama_dont_worry_pelebatrambutm @Fri 08 Dec 2017


Hye mama semua 🙂 . . Kepakaran kami adalah membantu ibu-ibu yang keguguran rambut selepas bersalin juga membantu anak-anak kecil atau pom si comel anda yang rambut nya kurang ataupom yang mempunyai masalah yang berkaitan di bawah🤱 . . ANAK orang lain rambut lebat,hensem,cute malah DIPUJI OLEH RAMAI orang di sekeliling😀😍. . . PASTI ANDA SUKA BILA DIPUJI ORANG TENTANG ANAK ANDA BUKAN😀 . . ATAUPON ANDA BERDIAM DIRI BILA SI MANJA ANDA MEMPUNYAI MASALAH SEPERTI BERIKUT😔 . . Mama semua ade masalah ni tak ? ✖️ Rambut anak lambat tumbuh ✖️ Rambut anak bertompok @ “cukur bantal” ✖️ Rambut anak tumbuh tak sekata ✖️ Rambut anak jarang ✖️ Rambut anak nipis ✖️ Kulit kepala anak berkerak @ “kerak air” ✖️ Rambut mama gugur terok lepas bersalin . . Jom kami bantu anda menyelesaikan masalah berikut agar si manja anda kelihatan comel,cute,hensem serta dipuji oleh ramai orang-orang di sekeliling anda🙂 . . MACAMANA KAMI NAK BANTU YA🤔 . PM /DM kami untuk bagi info yang lebih lanjut atau wasap kami 🙂 . . No tel:

#kosmetik #bayimalaysia #food #beautiful #rambutkuat #serumviral #rambutwangi #babysihat #mamasihat #enjoy #mamadontworry #mylov #pelebatrambut #pelebatrambutbayi #rambutsihat #baby #pelebatrambutbaby #terapibayi #masalahkegugur #miss #love #masalahkeguguran #serum #mdw #foodhunter #organik #rambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #pelebat #serumbayi
Popular Post

mama_dont_worry_pelebatrambutm @Thu 07 Dec 2017


Hye🙂👋👋 saya NAK SHARE tentang . APA KHASIAT BIJI BETIK?🤔 . . haa..khasiat biji betik untuk rambut ialah 📍mencegah uban dari tumbuh 📍menghitamkan rambut (agar nampak muda macam 2o an gitew😘😍) . MACAMANA CARA NAK BUAT YA🤔 . . CARANYA AGAK RUMIT kan tapi sangat2 berbaloi . 👉biji betik dijemur sehingga kering kemudian digoreng tanpa minyak sehingga hitam keperangan sebelum dimasak bersama natural oil sehingga menghasilkan pati minyak biji betik. . . 👉kemudian lumurkan pati minyak tadi ke AKAR RAMBUT setiap malam sebelum tidur.inshaALLAH akan dapat hasilnya dengan cepat sekiranya mengunakannya secara konsisten(bergantung pada tahap masalah rambut) . . SUSAHNYA NAK BUAT...SAYA TAKDE MASA LAA🤔😟 . . JOM SAYA BANTU ANDA🙂 macam mana nak bantu ya🤔 . coment NAK TAHU saya akan pm inbox korang atau direct DM/PM

#kosmetik #bayimalaysia #food #beautiful #rambutkuat #serumviral #rambutwangi #babysihat #mamasihat #enjoy #mamadontworry #mylov #pelebatrambut #pelebatrambutbayi #rambutsihat #baby #pelebatrambutbaby #terapibayi #masalahkegugur #miss #love #masalahkeguguran #serum #mdw #foodhunter #organik #rambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #pelebat #serumbayi
Popular Post

mama_dont_worry_pelebatrambutm @Thu 07 Dec 2017


Hye🙂👋👋 saya NAK SHARE tentang . APA KHASIAT BIJI BETIK?🤔 . . haa..khasiat biji betik untuk rambut ialah 📍mencegah uban dari tumbuh 📍menghitamkan rambut (agar nampak muda macam 2o an gitew😘😍) . MACAMANA CARA NAK BUAT YA🤔 . . CARANYA AGAK RUMIT kan tapi sangat2 berbaloi . 👉biji betik dijemur sehingga kering kemudian digoreng tanpa minyak sehingga hitam keperangan sebelum dimasak bersama natural oil sehingga menghasilkan pati minyak biji betik. . . 👉kemudian lumurkan pati minyak tadi ke AKAR RAMBUT setiap malam sebelum tidur.inshaALLAH akan dapat hasilnya dengan cepat sekiranya mengunakannya secara konsisten(bergantung pada tahap masalah rambut) . . SUSAHNYA NAK BUAT...SAYA TAKDE MASA LAA🤔😟 . . JOM SAYA BANTU ANDA🙂 macam mana nak bantu ya🤔 . coment NAK TAHU saya akan pm inbox korang atau direct DM/PM

#kosmetik #bayimalaysia #food #beautiful #rambutkuat #serumviral #rambutwangi #babysihat #mamasihat #enjoy #mamadontworry #mylov #pelebatrambut #pelebatrambutbayi #rambutsihat #baby #pelebatrambutbaby #terapibayi #masalahkegugur #miss #love #masalahkeguguran #serum #mdw #foodhunter #organik #rambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #pelebat #serumbayi
Popular Post

mama_dont_worry_pelebatrambutm @Thu 07 Dec 2017


Mama semua ade masalah ni tak ? ✖️ Rambut anak lambat tumbuh ✖️ Rambut anak bertompok @ “cukur bantal” ✖️ Rambut anak tumbuh tak sekata ✖️ Rambut anak jarang ✖️ Rambut anak nipis ✖️ Kulit kepala anak berkerak @ “kerak air” ✖️ Rambut mama gugur terok lepas besalin Try MAMA DONT WORRY ni. Minyak Pelebat Rambut yang dirumus khas untuk lebatkan rambut bayi seawal umur bayi 30 hari. Minyak ni dah jadi pilihan ibu-ibu untuk lebatkan rambut baby dorang tau. Minyak ni dihasilkan dari gabungan PREMIUM biji buah keras dan biji betik tau. Memang selamat untuk baby 😊. Ade yg dpt kesan positif seawal 7 hari

#kosmetik #bayimalaysia #food #beautiful #rambutkuat #serumviral #rambutwangi #babysihat #mamasihat #enjoy #mamadontworry #mylov #pelebatrambut #pelebatrambutbayi #rambutsihat #baby #pelebatrambutbaby #terapibayi #masalahkegugur #miss #love #masalahkeguguran #serum #mdw #foodhunter #organik #rambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #pelebat #serumbayi
Popular Post

mama_dont_worry_pelebatrambutm @Thu 07 Dec 2017


Sebelum dan selepas dengan menggunakan MDW . . alhamdulillah kesannya amat ketara . . ada tak siapa yang adal masalah berkaitan rambut..kami bantu anda menyelesaikan masalah anda. . . DM/PM whatsap untuk info yang lebih pantas no tel:

#kosmetik #bayimalaysia #food #beautiful #rambutkuat #serumviral #rambutwangi #babysihat #mamasihat #enjoy #mamadontworry #mylov #pelebatrambut #pelebatrambutbayi #rambutsihat #baby #pelebatrambutbaby #terapibayi #masalahkegugur #miss #love #masalahkeguguran #serum #mdw #foodhunter #organik #rambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #pelebat #serumbayi
Popular Post

mama_dont_worry_pelebatrambutm @Thu 07 Dec 2017


MAMA DONT WORRY . . . dapatkan segera kami membantu serta menyelesaikan masalah-masalah seperti dibawah . Mama semua ade masalah ni tak ? . . ✖️ Rambut anak lambat tumbuh ✖️ Rambut anak bertompok @ “cukur bantal” ✖️ Rambut anak tumbuh tak sekata ✖️ Rambut anak jarang ✖️ Rambut anak nipis ✖️ Kulit kepala anak berkerak @ “kerak air” ✖️ Rambut mama gugur terok lepas besalin . . Dapatkan segera pm/dm whtsap

#kosmetik #bayimalaysia #food #beautiful #rambutkuat #serumviral #rambutwangi #babysihat #mamasihat #enjoy #mamadontworry #mylov #pelebatrambut #pelebatrambutbayi #rambutsihat #baby #pelebatrambutbaby #terapibayi #masalahkegugur #miss #love #masalahkeguguran #serum #mdw #foodhunter #organik #rambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #pelebat #serumbayi