latest media about #rambutwangi hashtag


Popular Post

jualherbalalami.id @Mon 11 Dec 2017


NABILA SHAMPO . Khasiat dan Kegunaan : - Membasmi kutu rambut dan telur kutu - Menyehatkan kulit kepala dan rambut - Menyehatkan dan menyuburkan rambut - Mempercepat pertumbuhan rambut - Menebalkan rambut Aturan pakai : Basahi rambut, pijat ke bagian kulit kepala dan rambut lalu bilas bersih. ulangi bila perlu, untuk mendapatkan hasil terbaik gunakan setiap kali keramas. Ingredients : Water, sodium lauryl ether sulfate, citric acid, anticeptic, concetrat, fragrance, sodium sulfate, sidr extrac, other extrac until 100% Netto 60ml . Cara Pesan:>>> Anda Bisa Langsung Hubungi Kami via: Wa 085785056087 Bbm DA255B95 . HAPPY #shampooantikutu #shampooanak #shampoanak #shampokutuanak #shampooherbal #shampokutuori #shampokutubagus #obatkutuherbal #obatkutudewasa #shampookutumurah #shampoo #shampookids #obatkutu

#shampookutumurah #shampoantilice #obatkutudewasa #shampooantikutu #shampoantikutu #shampoanak #rambutwangi #nauraherbal #shampokutubagus #shampookids #shampooanak #shampooherbal #shampo #shampookutu #shampokutuanak #obatkutu #kuturambut #obatkutuanak #shampoo #obatkuturambut #obatkutuherbal #shampooanakaman #shampokutuori #jualherbalmurah
Popular Post

my.princess.hairmist @Mon 11 Dec 2017


RAMBUT BERBAU Masalah ni sangat sangat sinonim dengan wanita berhijab Iyaa lah. Bila berhijab rambut kita pun tak bernafas dan bila campur pulak dengan peluh itu yang buat rambut bau kepam Eh bukan tu jaa. Suka sarung tudung dalam keadaan basah basah pun boleh buat rambut bau kepam tauu Keringkan rambut betul betul yaa lepas tu spray PRINCESS HAIR MIST Bukan apa, lepas dah cuci mesti lah kena protect pulak kan? So, merah sangat sesuai untuk bantu rambut awak Rm 89 free postage Whatsapp +6017 722 3242

#rambutkering #rambutgugursegumpal #hairperfumemalaysia #rambutbaupeluh #hijabers #rambutwangi #rambutbauhapak #rambutberkutu #kelemumur #rambutbaumasam #fattzura #rambutkepam #rambutrosak #rambutbertudung #princesshairmistmalaysia #hairperfumejb #princesshairmistjb #rambutbusuk #minyakargan #dropshipmalaysia #rambutberminyak #rambutgugur #rambutgugurlepasbersalin #arganoil #lebatkanrambut #uqashasenrose #kulitkepalagatal
Popular Post

my.princess.hairmist @Mon 11 Dec 2017


Ekstrak Sakura yang terkandung di dalam PRINCESS telah diimport khas daripada Jepun dan ia bersifat aromaterapi. . Haruman bunga Sakura ini akan memberikan anda perasaan 👉 . 💋Exhilarating iaitu anda akan berasa lebih gembira setelah menghidu haruman ini . 💋Sensual, perasaan ghairah! . 💋Anti Depressant! Ha, stress pun hilang tau lepas bau Sakura ni . 💋Anti Anxiety ni maksudnya awak selalu nervous, resah, gelisah. Ha, bau Sakura ni boleh selesaikan! . 💋Mood Uplifter iaitu membangkitkan mood yang sensasi. . 💋Emotional Balance bermaksud lepas awak bau haruman Sakura ni terus emosi stabil.

#rambutkering #rambutgugursegumpal #hairperfumemalaysia #rambutbaupeluh #hijabers #rambutwangi #rambutbauhapak #rambutberkutu #kelemumur #rambutbaumasam #fattzura #rambutkepam #rambutrosak #rambutbertudung #princesshairmistmalaysia #hairperfumejb #princesshairmistjb #rambutbusuk #minyakargan #dropshipmalaysia #rambutberminyak #rambutgugur #rambutgugurlepasbersalin #arganoil #lebatkanrambut #uqashasenrose #kulitkepalagatal
Popular Post

my.princess.hairmist @Mon 11 Dec 2017


PRINCESS HAIR MIST with TREATMENT . 🌸 PERFUME Wangian rambut dengan aroma BUNGA SAKURA tulen yang menakjubkan dan dapat memberi kesegaran sepanjang hari . 🌸 PELEMBAP Formula ROSEHIP yang terkandung di dalamnya mampu melembapkan dan melembutkan rambut anda . 🌸 RAWATAN MINYAK ARGAN akan memberikan rawatan yang terbaik untuk rambut anda . 🌸 ANTI BAKTERIA DAN KULAT Bersifat sebagai anti bakteria untuk wanita bertudung. Bahan yang terkandung mampu membunuh bacteria yang terhasil akibat berpeluh . 🌸 TAHAN LAMA Haruman SAKURA akan membuat rambut anda sentiasa wangi dan segar lebih dari 48 jam. Sesuai untuk wanita yang berambut panjang dan bertudung . 🌸 PERLINDUNGAN MATAHARI Bersifat sebagai pelindung kepada rambut dan kulit kepala anda apabila berada dibawah matahari . 🌸 100% ORGANIK Menggunakan bahan bahan organik yang dirumus khas untuk rambut anda . 🌸 TIADA BAHAN KIMIA Tiada mempunyai bahan kimia yang terlarang.

Popular Post

agen_cikmirahouse @Mon 11 Dec 2017


#shampoo #shampoomurah #shampoobagus #shampoosantan #rambut #rambutgugur #rambutsehat #rambutlebat #cantik #wanita #perempuan #lelaki #produkkecantikan #rambutpanjang #rambutrosak #rambutnipis #rambutwangi #kelemumur #kulitkepalagatal #homemade #homemadeshampoo #wangi #instalike #cikguseo #shampooandconditioner #trusted #trustedseller #baazaronline

#rambutlebat #instalike #shampoobagus #trusted #rambutwangi #rambutnipis #baazaronline #kelemumur #shampooandconditioner #rambutrosak #rambutpanjang #shampoosantan #rambutsehat #shampoomurah #cikguseo #homemadeshampoo #trustedseller #rambutgugur #wangi #shampoo #homemade #rambut #lelaki #wanita #cantik #perempuan #produkkecantikan #kulitkepalagatal
Popular Post

agen_cikmirahouse @Mon 11 Dec 2017


#shampoo #shampoomurah #shampoobagus #shampoosantan #rambut #rambutgugur #rambutsehat #rambutlebat #cantik #wanita #perempuan #lelaki #produkkecantikan #rambutpanjang #rambutrosak #rambutnipis #rambutwangi #kelemumur #kulitkepalagatal #homemade #homemadeshampoo #wangi #instalike #cikguseo #shampooandconditioner #trusted #trustedseller #baazaronline

#rambutlebat #instalike #shampoobagus #trusted #rambutwangi #rambutnipis #baazaronline #kelemumur #shampooandconditioner #rambutrosak #rambutpanjang #shampoosantan #rambutsehat #shampoomurah #cikguseo #homemadeshampoo #trustedseller #rambutgugur #wangi #shampoo #homemade #rambut #lelaki #wanita #cantik #perempuan #produkkecantikan #kulitkepalagatal
Popular Post

agen_cikmirahouse @Mon 11 Dec 2017


#shampoo #shampoomurah #shampoobagus #shampoosantan #rambut #rambutgugur #rambutsehat #rambutlebat #cantik #wanita #perempuan #lelaki #produkkecantikan #rambutpanjang #rambutrosak #rambutnipis #rambutwangi #kelemumur #kulitkepalagatal #homemade #homemadeshampoo #wangi #instalike #cikguseo #shampooandconditioner #trusted #trustedseller #baazaronline

#rambutlebat #instalike #shampoobagus #trusted #rambutwangi #rambutnipis #baazaronline #kelemumur #shampooandconditioner #rambutrosak #rambutpanjang #shampoosantan #rambutsehat #shampoomurah #cikguseo #homemadeshampoo #trustedseller #rambutgugur #wangi #shampoo #homemade #rambut #lelaki #wanita #cantik #perempuan #produkkecantikan #kulitkepalagatal
Popular Post

arganics.my @Mon 11 Dec 2017


Dapatkan #makeup yang #fleek dan #onpoint dengan Arganics! . Nah! Tengok cara pakai ARGANICS untuk makeup ni . Ada TIGA cara utama: 1) Sapu Arganics pada muka sebelum sapu foundation atau 2) Letak Arganics pada foam/berus then apply foundation atau 3) Sebatikan Arganics dengan foundation / makeup pallette sebelum pakai . Kongsikan dengan kami cara pakai Arganics anda! . . =============================== ARGANICS - Organic Argan Oil RM60 untuk sebotol 100ml RM8 SM RM12 SS Whatsapp 019-377 4656 ============================== . #arganoilmy #argan #sayajual #makeupmy #arganoil #jerawat #kulitkering #arganics #organic #organicarganoil #rambutwangi #rambutkering #crackedheels #purearganoil #haircare #makeupbase #arganicstestimoni #hijab #hijabista #arganicsorganic #muamalaysiamurah

#haircare #fleek #rambutkering #arganoilmy #organic #arganicsorganic #organicarganoil #arganicstestimoni #rambutwangi #hijab #jerawat #purearganoil #argan #makeup #sayajual #kulitkering #arganoil #makeupbase #hijabista #crackedheels #makeupmy #onpoint #muamalaysiamurah #arganics
Popular Post

mommagoals_ @Mon 11 Dec 2017


. 🍃🍃🍃🍃🍃 . 100% NATURAL DAN ORGANIK . Minyak pelebat rambut #MamaDontWorry kaya dengan ekstrak buah keras dan biji betik. . Campuran natural oil (minyak kelapa) dan juga herba untuk menyuburkan dan menyihatkan akar rambut. . 👼🏻 Boleh digunakan bayi seawal usia 30 hari sehinggalah ke orang dewasa. . InshaAllah, sangat sesuai untuk mama dan papa yang nak lebatkan rambut si manja. . Mama dan papa yang ada masalah rambut gugur dan juga nak melebatkan rambut pun boleh gunakan #MamaDontWorry . Cepat-cepat ye grab hair growth oil #MamaDontWorry kita bagi promo year end sale ok 😉 . 📱🤙🏻 +60176672905 atau klik je link kat bio tu . #MamaDontWorry #minyakrambutorganik #minyakrambutsemulajadi #pelebatrambutbayi #terapirambutbayi #serumrambut #rambutwangi #rambutsihat #rambutlembut #rambutlebat #rambutbergaya #bayi #baby #simanja #hairgrowthoil #babycare #tipsibudanbayi #rambutgugur #organic #organik #traditional #premium

#rambutlebat #pelebatrambutbayi #rambutbergaya #terapirambutbayi #minyakrambutsemulajadi #organik #organic #bayi #serumrambut #rambutwangi #rambutsihat #simanja #mamadontworry #baby #rambutlembut #premium #tipsibudanbayi #hairgrowthoil #traditional #rambutgugur #minyakrambutorganik #babycare
Popular Post

simanjaibu_ @Mon 11 Dec 2017


. 🍃🍃🍃🍃🍃 . 100% NATURAL DAN ORGANIK . Minyak pelebat rambut #MamaDontWorry kaya dengan ekstrak buah keras dan biji betik. . Campuran natural oil (minyak kelapa) dan juga herba untuk menyuburkan dan menyihatkan akar rambut. . 👼🏻 Boleh digunakan bayi seawal usia 30 hari sehinggalah ke orang dewasa. . InshaAllah, sangat sesuai untuk mama dan papa yang nak lebatkan rambut si manja. . Mama dan papa yang ada masalah rambut gugur dan juga nak melebatkan rambut pun boleh gunakan #MamaDontWorry . Cepat-cepat ye grab hair growth oil #MamaDontWorry kita bagi promo year end sale ok 😉 . 📱🤙🏻 +60176672905 atau klik je link kat bio tu . #MamaDontWorry #minyakrambutorganik #minyakrambutsemulajadi #pelebatrambutbayi #terapirambutbayi #serumrambut #rambutwangi #rambutsihat #rambutlembut #rambutlebat #rambutbergaya #bayi #baby #simanja #hairgrowthoil #babycare #tipsibudanbayi #rambutgugur #organic #organik #traditional #premium

#rambutlebat #pelebatrambutbayi #rambutbergaya #terapirambutbayi #minyakrambutsemulajadi #organik #organic #bayi #serumrambut #rambutwangi #rambutsihat #simanja #mamadontworry #baby #rambutlembut #premium #tipsibudanbayi #hairgrowthoil #traditional #rambutgugur #minyakrambutorganik #babycare
Popular Post

simanjabergaya @Mon 11 Dec 2017


. 🍃🍃🍃🍃🍃 . 100% NATURAL DAN ORGANIK . Minyak pelebat rambut #MamaDontWorry kaya dengan ekstrak buah keras dan biji betik. . Campuran natural oil (minyak kelapa) dan juga herba untuk menyuburkan dan menyihatkan akar rambut. . 👼🏻 Boleh digunakan bayi seawal usia 30 hari sehinggalah ke orang dewasa. . InshaAllah, sangat sesuai untuk mama dan papa yang nak lebatkan rambut si manja. . Mama dan papa yang ada masalah rambut gugur dan juga nak melebatkan rambut pun boleh gunakan #MamaDontWorry . Cepat-cepat ye grab hair growth oil #MamaDontWorry kita bagi promo year end sale ok 😉 . 📱🤙🏻 +60176672905 atau klik je link kat bio tu . #MamaDontWorry #minyakrambutorganik #minyakrambutsemulajadi #pelebatrambutbayi #terapirambutbayi #serumrambut #rambutwangi #rambutsihat #rambutlembut #rambutlebat #rambutbergaya #bayi #baby #simanja #hairgrowthoil #babycare #tipsibudanbayi #rambutgugur #organic #organik #traditional #premium

#rambutlebat #pelebatrambutbayi #rambutbergaya #terapirambutbayi #minyakrambutsemulajadi #organik #organic #bayi #serumrambut #rambutwangi #rambutsihat #simanja #mamadontworry #baby #rambutlembut #premium #tipsibudanbayi #hairgrowthoil #traditional #rambutgugur #minyakrambutorganik #babycare
Popular Post

arganics.my @Mon 11 Dec 2017


SLAYING THE MAKEUP GURL! . Nah! Tengok cara pakai ARGANICS untuk makeup ni . Ada TIGA cara utama: 1) Sapu Arganics pada muka sebelum sapu foundation atau 2) Letak Arganics pada foam/berus then apply foundation atau 3) Sebatikan Arganics dengan foundation / makeup pallette sebelum pakai . Kongsikan dengan kami cara pakai Arganics anda! . . =============================== ARGANICS - Organic Argan Oil RM60 untuk sebotol 100ml RM8 SM RM12 SS Whatsapp 019-377 4656 ============================== . #arganoilmy #argan #sayajual #makeupmy #arganoil #jerawat #kulitkering #arganics #organic #organicarganoil #rambutwangi #rambutkering #crackedheels #purearganoil #haircare #makeupbase #arganicstestimoni #hijab #hijabista #arganicsorganic #muamalaysia

#haircare #rambutkering #arganoilmy #organic #arganicsorganic #organicarganoil #arganicstestimoni #rambutwangi #hijab #jerawat #purearganoil #argan #sayajual #kulitkering #muamalaysia #arganoil #makeupbase #hijabista #crackedheels #makeupmy #arganics
Popular Post

simanjaibu_ @Mon 11 Dec 2017


. 🍃🍃🍃🍃🍃 . 100% NATURAL DAN ORGANIK . Minyak pelebat rambut #MamaDontWorry kaya dengan ekstrak buah keras dan biji betik. . Campuran natural oil (minyak kelapa) dan juga herba untuk menyuburkan dan menyihatkan akar rambut. . 👼🏻 Boleh digunakan bayi seawal usia 30 hari sehinggalah ke orang dewasa. . InshaAllah, sangat sesuai untuk mama dan papa yang nak lebatkan rambut si manja. . Mama dan papa yang ada masalah rambut gugur dan juga nak melebatkan rambut pun boleh gunakan #MamaDontWorry . Cepat-cepat ye grab hair growth oil #MamaDontWorry kita bagi promo year end sale ok 😉 . 📱🤙🏻 +60176672905 atau klik je link kat bio tu . #MamaDontWorry #minyakrambutorganik #minyakrambutsemulajadi #pelebatrambutbayi #terapirambutbayi #serumrambut #rambutwangi #rambutsihat #rambutlembut #rambutlebat #rambutbergaya #bayi #baby #simanja #hairgrowthoil #babycare #tipsibudanbayi #rambutgugur #organic #organik #traditional #premium

#rambutlebat #pelebatrambutbayi #rambutbergaya #terapirambutbayi #minyakrambutsemulajadi #organik #organic #bayi #serumrambut #rambutwangi #rambutsihat #simanja #mamadontworry #baby #rambutlembut #premium #tipsibudanbayi #hairgrowthoil #traditional #rambutgugur #minyakrambutorganik #babycare
Popular Post

mommagoals_ @Mon 11 Dec 2017


. 🍃🍃🍃🍃🍃 . 100% NATURAL DAN ORGANIK . Minyak pelebat rambut #MamaDontWorry kaya dengan ekstrak buah keras dan biji betik. . Campuran natural oil (minyak kelapa) dan juga herba untuk menyuburkan dan menyihatkan akar rambut. . 👼🏻 Boleh digunakan bayi seawal usia 30 hari sehinggalah ke orang dewasa. . InshaAllah, sangat sesuai untuk mama dan papa yang nak lebatkan rambut si manja. . Mama dan papa yang ada masalah rambut gugur dan juga nak melebatkan rambut pun boleh gunakan #MamaDontWorry . Cepat-cepat ye grab hair growth oil #MamaDontWorry kita bagi promo year end sale ok 😉 . 📱🤙🏻 +60176672905 atau klik je link kat bio tu . #MamaDontWorry #minyakrambutorganik #minyakrambutsemulajadi #pelebatrambutbayi #terapirambutbayi #serumrambut #rambutwangi #rambutsihat #rambutlembut #rambutlebat #rambutbergaya #bayi #baby #simanja #hairgrowthoil #babycare #tipsibudanbayi #rambutgugur #organic #organik #traditional #premium

#rambutlebat #pelebatrambutbayi #rambutbergaya #terapirambutbayi #minyakrambutsemulajadi #organik #organic #bayi #serumrambut #rambutwangi #rambutsihat #simanja #mamadontworry #baby #rambutlembut #premium #tipsibudanbayi #hairgrowthoil #traditional #rambutgugur #minyakrambutorganik #babycare
Popular Post

simanjabergaya @Mon 11 Dec 2017


. 🍃🍃🍃🍃🍃 . 100% NATURAL DAN ORGANIK . Minyak pelebat rambut #MamaDontWorry kaya dengan ekstrak buah keras dan biji betik. . Campuran natural oil (minyak kelapa) dan juga herba untuk menyuburkan dan menyihatkan akar rambut. . 👼🏻 Boleh digunakan bayi seawal usia 30 hari sehinggalah ke orang dewasa. . InshaAllah, sangat sesuai untuk mama dan papa yang nak lebatkan rambut si manja. . Mama dan papa yang ada masalah rambut gugur dan juga nak melebatkan rambut pun boleh gunakan #MamaDontWorry . Cepat-cepat ye grab hair growth oil #MamaDontWorry kita bagi promo year end sale ok 😉 . 📱🤙🏻 +60176672905 atau klik je link kat bio tu . #MamaDontWorry #minyakrambutorganik #minyakrambutsemulajadi #pelebatrambutbayi #terapirambutbayi #serumrambut #rambutwangi #rambutsihat #rambutlembut #rambutlebat #rambutbergaya #bayi #baby #simanja #hairgrowthoil #babycare #tipsibudanbayi #rambutgugur #organic #organik #traditional #premium

#rambutlebat #pelebatrambutbayi #rambutbergaya #terapirambutbayi #minyakrambutsemulajadi #organik #organic #bayi #serumrambut #rambutwangi #rambutsihat #simanja #mamadontworry #baby #rambutlembut #premium #tipsibudanbayi #hairgrowthoil #traditional #rambutgugur #minyakrambutorganik #babycare
Popular Post

puanglicious @Sat 09 Dec 2017


Hidup ni tak pernah cukupkan? lagi kita makan lagi kita lapar. pastu hujung tahun merungut diet kelaut...😂😂😂 #Repost @kerol.abdullah (@get_repost) ・・・ Video Pematah hati @nabila.razali (parody) #pematahlapar #parodyhambar #pematahhati #parodipematahhati #cumicumichallenge . . Orang cakap lawak aku pon xtau mana lawak tu. Klau hambar comment (*hambar 😒) #faceserumantistress #serummuka #serumwajah #serumrambut #serumkulit #kulitbersih #kulitsihat #serummalam #rambutgugur #rambutsihat #rambutbau #rambutwangi #rawatanrambutgugur #produknatural #lavender #geranium #growthhair #glowingserum #hairserum

#serumrambut #rambutwangi #rambutsihat #serummuka #rambutbau #parodyhambar #growthhair #pematahlapar #geranium #rawatanrambutgugur #cumicumichallenge #kulitsihat #serummalam #hairserum #faceserumantistress #produknatural #rambutgugur #parodipematahhati #glowingserum #repost #serumkulit #pematahhati #lavender #kulitbersih #serumwajah
Popular Post

agen_cikmirahouse @Mon 11 Dec 2017


#shampoo #shampoomurah #shampoobagus #shampoosantan #rambut #rambutgugur #rambutsehat #rambutlebat #cantik #wanita #perempuan #lelaki #produkkecantikan #rambutpanjang #rambutrosak #rambutnipis #rambutwangi #kelemumur #kulitkepalagatal #homemade #homemadeshampoo #wangi #instalike #cikguseo #shampooandconditioner #trusted #trustedseller #baazaronline

#rambutlebat #instalike #shampoobagus #trusted #rambutwangi #rambutnipis #baazaronline #kelemumur #shampooandconditioner #rambutrosak #rambutpanjang #shampoosantan #rambutsehat #shampoomurah #cikguseo #homemadeshampoo #trustedseller #rambutgugur #wangi #shampoo #homemade #rambut #lelaki #wanita #cantik #perempuan #produkkecantikan #kulitkepalagatal
Popular Post

agen_cikmirahouse @Mon 11 Dec 2017


#shampoo #shampoomurah #shampoobagus #shampoosantan #rambut #rambutgugur #rambutsehat #rambutlebat #cantik #wanita #perempuan #lelaki #produkkecantikan #rambutpanjang #rambutrosak #rambutnipis #rambutwangi #kelemumur #kulitkepalagatal #homemade #homemadeshampoo #wangi #instalike #cikguseo #shampooandconditioner #trusted #trustedseller #baazaronline

#rambutlebat #instalike #shampoobagus #trusted #rambutwangi #rambutnipis #baazaronline #kelemumur #shampooandconditioner #rambutrosak #rambutpanjang #shampoosantan #rambutsehat #shampoomurah #cikguseo #homemadeshampoo #trustedseller #rambutgugur #wangi #shampoo #homemade #rambut #lelaki #wanita #cantik #perempuan #produkkecantikan #kulitkepalagatal
Popular Post

agen_cikmirahouse @Mon 11 Dec 2017


#shampoo #shampoomurah #shampoobagus #shampoosantan #rambut #rambutgugur #rambutsehat #rambutlebat #cantik #wanita #perempuan #lelaki #produkkecantikan #rambutpanjang #rambutrosak #rambutnipis #rambutwangi #kelemumur #kulitkepalagatal #homemade #homemadeshampoo #wangi #instalike #cikguseo #shampooandconditioner #trusted #trustedseller #baazaronline

#rambutlebat #instalike #shampoobagus #trusted #rambutwangi #rambutnipis #baazaronline #kelemumur #shampooandconditioner #rambutrosak #rambutpanjang #shampoosantan #rambutsehat #shampoomurah #cikguseo #homemadeshampoo #trustedseller #rambutgugur #wangi #shampoo #homemade #rambut #lelaki #wanita #cantik #perempuan #produkkecantikan #kulitkepalagatal
Popular Post

bsdkosmetik_herb @Mon 11 Dec 2017


#Repost @bsdserpong_kosmetik (@get_repost) ・・・ Original Rp 40.000/pch Ungu pom na 1815 10000 36 Biru pom na 18151 0000 37 Ijo pom na 18151 0000 34 Merah pom na 18151 0000 35 SEMUA WANGI PARFUME ENAK2 SEMUA WANGINYA ^^ Bpom resmi ... Aman Diusahakan kirim sesuai permintaan, tp kalo kosong akan dikirim random tanpa pemberitauan no complain Kerusakan pengiriman ga bs komplain Isi 220 ml Beautain Color care serum Membantu memelihara rambut yg telah mengalami pewarnaan, agar tampak bercahaya dan mempesona. Merapihkan, melembutkan dan membantu merawat rambut anda sehingga tampak lembut dan sehat serta dinperkaya dengan Vitamin E. Cara penggunaan: Bersihkan rambut ( keramas ) keringkan rambut. Tuangkan Beautain color care serum ke telapak tangan, lalu gosokan di kedua tangan, kemudian usapkan pda rambut anda secara merata. Tersedia 4 warna ( beda wangi ) Product ini sudah bersetifikat HALAL dari MUI dan sudah BPOM . Ungu pom na 1815 10000 36 wangi elegan Biru pom na 18151 0000 37 wangi manis Ijo pom na 18151 0000 34 wangi green tea Merah pom na 18151 0000 35 wangi seperti sabun segar #serumrambut #serumrambutbeautain #pewangirambut #rambutlurus #rambutsehat #rambut #parfumrambut #rambutwangi #rambutberwarna #perawatanrambut #rambutindah #rambutharum #maskerrambut #maskerrambutmurah #maskerrambutalami #maskerrambut24k #naturgo

#rambutharum #maskerrambut24k #serumrambut #rambutwangi #maskerrambutmurah #maskerrambut #rambutlurus #maskerrambutalami #parfumrambut #rambutberwarna #serumrambutbeautain #rambutindah #rambutsehat #perawatanrambut #repost #rambut #naturgo #pewangirambut