latest media about #serumviral hashtag


Popular Post

miracleserumelin @Mon 11 Dec 2017


✨Cecepat lah try serum miracle ni. Banyak sangat testimoni. Dah ramai yang pakai. Korang bila lagi? Nak kulit cantik bebas parut jerawat, nak flawless, nak kulit macam kak Elin boleh try sekarang Miracle serum ♥️ . #serum #serumMiracle #serummuka #miracleSerum #flawless #serumElin #serumLawa #serumMurah #serumSelamat #serumViral #serumGlowing #glowSerum #glowingEffect #glowingSerum #serumCerah #glowingEffectSerum #glowing #MiracleSerumDanielin

#serumlawa #serumcerah #glowingeffect #serumselamat #glowingserum #miracleserum #glowingeffectserum #serum #serummuka #serumviral #serummurah #serumelin #glowserum #glowing #flawless #serumglowing #serummiracle #miracleserumdanielin
Popular Post

miracleserumelin @Mon 11 Dec 2017


✨ Alhamdulillah, feedback lagi dari consumer Miracle Serum Elin 🌸 RM38 sahaja & anda dapat kulit flawless meletop okay. Long term effect & selamat sebab tiada bahan kimia. Ws cepat 😊 . 10ml RM38 free postage 30ml RM90 free postage . #serum #serumMiracle #serummuka #miracleSerum #flawless #serumElin #serumLawa #serumMurah #serumSelamat #serumViral #serumGlowing #glowSerum #glowingEffect #glowingSerum #serumCerah #glowingEffectSerum #glowing #MiracleSerumDanielin

#serumlawa #serumcerah #glowingeffect #serumselamat #glowingserum #miracleserum #glowingeffectserum #serum #serummuka #serumviral #serummurah #serumelin #glowserum #glowing #flawless #serumglowing #serummiracle #miracleserumdanielin
Popular Post

miracleserumelin @Mon 11 Dec 2017


✨ Alhamdulillah, feedback lagi dari consumer Miracle Serum Elin 🌸 RM38 sahaja & anda dapat kulit flawless meletop okay. Long term effect & selamat sebab tiada bahan kimia. Ws cepat 😊 . 10ml RM38 free postage 30ml RM90 free postage . #serum #serumMiracle #serummuka #miracleSerum #flawless #serumElin #serumLawa #serumMurah #serumSelamat #serumViral #serumGlowing #glowSerum #glowingEffect #glowingSerum #serumCerah #glowingEffectSerum #glowing #MiracleSerumDanielin

#serumlawa #serumcerah #glowingeffect #serumselamat #glowingserum #miracleserum #glowingeffectserum #serum #serummuka #serumviral #serummurah #serumelin #glowserum #glowing #flawless #serumglowing #serummiracle #miracleserumdanielin
Popular Post

liffon.hq @Mon 11 Dec 2017


Hai all....hari ni Org Selangor cuti kan? Hmm... seronoknya... tapi lagi seronok Kalau tengok #realtestimoni dari #advancedskinserum ni tau... Meh admin belanja testimoni yang best ni... Dah lama sangat dia(pengguna) mencari produk yang boleh menghilangkan jerawat batu dimuka, sampai satu tahap dia sudah berputus asa, tapi...... Dia nekad untuk mencuba Advanced skin serum dari liffon, dengan penggunaan 2 botol secara konsisten, akhirnya jerawat batu dimuka dapat dihilangkan.... Nak tau macam mana resultnya? Lihat la sendiri😱😱😱😱😱 Admin xreka cerita tau... semuanya penangan serum yang paling berkesan ini👏👏👏👏👏👏 Stokis, agen dan dropship masih dibuka.... Boleh hubungi admin 019-9246683 Sebarang pertanyaan mengenai produk liffon dan pembelian hubungi #teamliffon 013-3086503 seha 018-2806851 yana #neelofa #noradanish #serumviral #blogger #positivefeedback #advancedskinserumbyliffon #bestproduct #goodquality

#realtestimoni #teamliffon #neelofa #goodquality #advancedskinserum #noradanish #positivefeedback #advancedskinserumbyliffon #blogger #serumviral #bestproduct
Popular Post

meeracle_melaka_official @Mon 11 Dec 2017


Assalamualaikum...jom sebarkan kebaikan yang terdapat dalam sebotol MEERACLE ni..semua yang anda perlu ada dalam serum,kenapa nak buang duit beli itu dan ini lg kan?Jom berjimat dengan Meeracle produk hari ini... Cuti udah abissss yaaaa...mari kita bekerja semula! . Berminat?Jom dapatkan stok MEERACLE anda hari ini juga! Pm/dm/WhatsApp 0109663011 untuk pertanyaan lanjut. . #serum #serumviral #serumviral #serummeeracle #cleansermeeracle #agentmeeraclemelaka #meeracleagentmelaka #meeraclegemstonebeauty #meeracleserum #meeraclelover #meeracleuser #meeracleworld #takpenatkejadicantik #jomcantik #melakapeople #melakaagent

#meeracleagentmelaka #takpenatkejadicantik #melakapeople #meeraclegemstonebeauty #jomcantik #meeraclelover #cleansermeeracle #meeracleserum #meeracleuser #serum #serummeeracle #agentmeeraclemelaka #melakaagent #serumviral #meeracleworld
Popular Post

dyxy_bougasbeautyserum_shoppe @Mon 11 Dec 2017


Cantik gila flawless kulit ErniBougas kan korang? Korang tanak ke kulit macamni jugak? Nak tau rahsia dia tak? 🤔🤔 Erni kata dia pakai Bougas Beauty Serum je uolls! Harga Promo still on tau 😘😘😘 . 📲whatsapp: +6 0197794002 (klik link kat profile untuk direct whatsapp) . COD: Bangi /

#bougasbeautyserumampang #bougasbeautybyerni #bougasbeautyserumfeedback #bougasbeautyshahalam #bougasbeautyserumbangi #serum #serumviral #bougasbeauty #bougasbeautyserumofficial #bougasbeautyserumukm #bougasbeautyserumcheras #followforfollow #dropshipwanted #mua #follow4follow #bougasbeautyagent #bayabougas #bougasbeautyofficial #bougasbeautyserumkl #beauty #bougasbeautyserum #bougasbeautykl #ernibougas
Popular Post

perfumemulut_noraessential @Mon 11 Dec 2017


Bilakah Masa Yang Sesuai Untuk Menggunakan Perfume Mulut NORAESSENTIAL? . 🌹 Bertemu dengan rakan 🌹 Meeting dengan client 🌹 Berinteraksi dengan pelajar @ staff 🌹 Selepas makan 🌹 Selepas memberus gigi 🌹 Semasa bersama pasangan 🌹 Ketika dalam perjalanan 🌹 Sebelum tidur untuk merawat masalah halitosis & ulser 🌹 Pada bila bila masa diperlukan . NAFAS ANDA HARUM & SEGAR SEPANJANG HARI !! . WHATSAPP 0137468289 RM85/30ML tahan 3bulan #perfumemulut #fattzura #perfume #perfumemurah #kosmetikborong #kosmetikmurah #kosmetik #dramasangat #sayajualonline #sayajual #sayajualperfume #mulutwangi #breathspray #uitm #powergold #terlajaklaris #pamoga #dsv #dherbs #nurraysabeauty #dms360 #jsd #dianzvitamin #serumviral #melaka #selangor #sinarkongsi #kualalumpur

#perfume #selangor #sayajualonline #sinarkongsi #sayajualperfume #breathspray #dramasangat #dms360 #perfumemulut #sayajual #perfumemurah #dsv #pamoga #fattzura #terlajaklaris #dherbs #serumviral #melaka #kosmetikmurah #mulutwangi #dianzvitamin #kosmetikborong #powergold #kosmetik #nurraysabeauty #jsd #uitm #kualalumpur
Popular Post

perfumemulut_noraessential @Mon 11 Dec 2017


Bilakah Masa Yang Sesuai Untuk Menggunakan Perfume Mulut NORAESSENTIAL? . 🌹 Bertemu dengan rakan 🌹 Meeting dengan client 🌹 Berinteraksi dengan pelajar @ staff 🌹 Selepas makan 🌹 Selepas memberus gigi 🌹 Semasa bersama pasangan 🌹 Ketika dalam perjalanan 🌹 Sebelum tidur untuk merawat masalah halitosis & ulser 🌹 Pada bila bila masa diperlukan . NAFAS ANDA HARUM & SEGAR SEPANJANG HARI !! . WHATSAPP 0137468289 RM85/30ML tahan 3bulan #perfumemulut #fattzura #perfume #perfumemurah #kosmetikborong #kosmetikmurah #kosmetik #dramasangat #sayajualonline #sayajual #sayajualperfume #mulutwangi #breathspray #uitm #powergold #terlajaklaris #pamoga #dsv #dherbs #nurraysabeauty #dms360 #jsd #dianzvitamin #serumviral #melaka #selangor #sinarkongsi #kualalumpur

#perfume #selangor #sayajualonline #sinarkongsi #sayajualperfume #breathspray #dramasangat #dms360 #perfumemulut #sayajual #perfumemurah #dsv #pamoga #fattzura #terlajaklaris #dherbs #serumviral #melaka #kosmetikmurah #mulutwangi #dianzvitamin #kosmetikborong #powergold #kosmetik #nurraysabeauty #jsd #uitm #kualalumpur
Popular Post

bougasserumbyisha @Mon 11 Dec 2017


Bougas Beauty Serum ! ▪️menaikkan seri kulit ▪️mencerahkan kulit ▪️melembapkan kulit ▪️tona lebih sekata ▪️membantu mengurangkan jerawat & jeragat ▪️muka lebih glowing ▪️ ade kelulusan KKM! 📨POSTAGE everyday! Jom preorder sekarang dng rm69 dpt freegift🎁 Whatsapp +60179863842

#baya #serummalaysia #erni #serum #serumviral #bougasbeauty #serumbougas #bougasserum #malaysia #putrajaya #serummurah #ernibougas #bayabougas #beauty #serumhebat #bougasbeautyserum #bougas #cyberjaya #kajang #kl #bangi
Popular Post

bougasserumbyisha @Mon 11 Dec 2017


Bougas Beauty Serum ! ▪️menaikkan seri kulit ▪️mencerahkan kulit ▪️melembapkan kulit ▪️tona lebih sekata ▪️membantu mengurangkan jerawat & jeragat ▪️muka lebih glowing ▪️ ade kelulusan KKM! . 📨POSTAGE everyday! Jom preorder sekarang dng rm69 dpt freegift🎁 Whatsapp +60179863842

#baya #serummalaysia #erni #serum #serumviral #bougasbeauty #serumbougas #bougasserum #malaysia #putrajaya #serummurah #ernibougas #bayabougas #beauty #serumhebat #bougasbeautyserum #bougas #cyberjaya #kajang #kl #bangi
Popular Post

rqcosmetics @Mon 11 Dec 2017


👑 RQ 24k Gold Beauty Infused Stemcell Serum . 👑 RQ 24k Gold Beauty Infused Stemcell Serum 😍..Nampak tak gold 24k yang berkilauan 😍. . . Fungsinya😶 📌 Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan 📌 Menghalus dan melembutkan kulit 📌 Mengecilkan liang pori 📌 Mengurangkan kedutan halus 📌 Menghilangkan jeragat 📌 Effect pinkish pada pipi 📌 Bebas bahan kimia . . ✅ Kandungan 24k Gold Flakes - Mencerahkan kulit, melembapkan kulit dengan 3 kali ganda 😁 . Whatapps 📱 017-2102594 untuk pertanyaan dan pembelian . #rqserum #rqbeautykit #rqgoldserum #rq24kgoldserum #serumgoldmurah #serumfoundation #serumbotoxgold #serumbotoxkkm #rqunicornserum #farsali #serumfarsali #hudabeauty #muaserum #mua #makeupkit #artistserum #serumflawless #flawless #produkviral #serumviral

#rqserum #rqgoldserum #rqbeautykit #hudabeauty #serumfoundation #farsali #serumbotoxkkm #rq24kgoldserum #serumfarsali #muaserum #serumviral #rqunicornserum #mua #serumbotoxgold #serumflawless #serumgoldmurah #flawless #makeupkit #artistserum #produkviral
Popular Post

ezsjeeny @Mon 11 Dec 2017


Bougas beauty serum pilihan model and mua sekarang 💕 serum waterbased yang mudah menyerap ke dalam lapisan kulit yang dapat membantu masalah kulit muka serta dapat memberi effect makeup yang cantik dan tahan lama. Tak melekit dan tak berminyak 😘 . . Whatsapp ke +60138159343 atau klik link di bio ! . . #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautykedah #bougasbeautysungaipetani #bougasbeautyutara #bougasbeautymalaysia #serumviral

#bougasbeautysungaipetani #bougasbeautyserum #serumviral #bougasbeauty #bougasbeautykedah #bougasbeautyutara #bougasbeautymalaysia
Popular Post

ezsjeeny @Mon 11 Dec 2017


Jerawat kecut seawal 3 hari je gaiss maigod 😱 jealous itee tengok muka dah tak berutu, glowing, tak kusam, flawless 😍 haih tak kan korang nak tengok orang lain cantik? Korang taknak cantik jugak ke? Yang best nya bila pakai serum ni dia takda mengelupas ke apa ok. Sangat best. Ringan, tak melekit, tak berminyak and bau wangi pulak tu. Rugi tau sapa tak try, nak tunggu sampai muka teruk baru nak rawat time tu memang lagi lambat nak pulih. Time sikit2 ni la kena rawat cepat cepat gais . . Whatsapp ke +60138159343 atau klik link di bio ! . . #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautykedah #bougasbeautysungaipetani #bougasbeautyutara #bougasbeautymalaysia #serumviral

#bougasbeautysungaipetani #bougasbeautyserum #serumviral #bougasbeauty #bougasbeautykedah #bougasbeautyutara #bougasbeautymalaysia
Popular Post

ezsjeeny @Mon 11 Dec 2017


Sape nak cantik macam founder Erni Bougas ni? Nak tahu ape rahsianya? Tentu lah bougas beauty serum. Founder kita tak pernah skip pakai serum ni tau. Sangat bagus untuk orang yang selalu sangat makeup. Sambil makeup sambil kulit terjaga . . Whatsapp ke +60138159343 atau klik link di bio ! . . #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautykedah #bougasbeautysungaipetani #bougasbeautyutara #bougasbeautymalaysia #serumviral

#bougasbeautysungaipetani #bougasbeautyserum #serumviral #bougasbeauty #bougasbeautykedah #bougasbeautyutara #bougasbeautymalaysia
Popular Post

ezsjeeny @Mon 11 Dec 2017


Serum waterbased yang tak berminyak dan tak melekit bila apply kat muka . Bole campur dengan foundation kalau nak tahan makeup lama 😍 effect dia sangat wowwww ! Hanya pakai serum dan buat kan muka uolls glowing glowing gitu 😘 . . Whatsapp ke +60138159343 atau klik link di bio sekarang ! . . #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautykedah #bougasbeautysungaipetani #bougasbeautyutara #bougasbeautymalaysia #serumviral

#bougasbeautysungaipetani #bougasbeautyserum #serumviral #bougasbeauty #bougasbeautykedah #bougasbeautyutara #bougasbeautymalaysia
Popular Post

ezsjeeny @Mon 11 Dec 2017


Korang bole tengok sendiri feedback yang dah try serum ni. Rata rata alhamdulillah kulit dah tak kusam. Makeup tahan lama sampai beri effect glowing dekat muka ni. Sangat sangat recommended untuk yang suka makeup. Sambil korang makeup, sambil korang jaga kulit muka . . Whatsapp ke +60138159343 atau klik link di bio ! . . #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautykedah #bougasbeautysungaipetani #bougasbeautyutara #bougasbeautymalaysia #serumviral

#bougasbeautysungaipetani #bougasbeautyserum #serumviral #bougasbeauty #bougasbeautykedah #bougasbeautyutara #bougasbeautymalaysia
Popular Post

ezsjeeny @Mon 11 Dec 2017


Sapa yang ada masalah jerawat, tak kesah jerawat pasir ke jerawat batu ke jerawat nanah sekali pun sangat sangat di galakkan try bougas beauty serum. Sangat sangat berkesan. Jerawat kecut sepantas 3 hari paling awal. Wowww 😱 hebat kan. Sapa je yang nak muka penuh jerawat berutu penuh muka . So apa tunggu lagi. Cepat cepat la cuba. Dah cuba pasti nak repeat order lagi. Jerawat pun dah takut nak muncul dengan adanya bougas beauty serum ni . . Whatsapp ke +60138159343 atau klik link di bio ! . . #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautykedah #bougasbeautysungaipetani #bougasbeautyutara #bougasbeautymalaysia #serumviral

#bougasbeautysungaipetani #bougasbeautyserum #serumviral #bougasbeauty #bougasbeautykedah #bougasbeautyutara #bougasbeautymalaysia
Popular Post

ezsjeeny @Mon 11 Dec 2017


BOUGAS BEAUTY SERUM 🌸 . . Serum merupakan cecair yang berwarna jernih dan bebas minyak. Serum mengandungi sejumlah bahan aktif yang bertujuan untuk menembusi ke bahagian TERDALAM kulit dengan lebih cepat, mudah dan merata daripada pelembap wajah biasa . Serum juga merupakan salah satu produk terpenting dalam penjagaan muka kerana ia dapat mencegah kulit dari kering, berjerawat, bintik hitam dan hiperpigmentasi, seterusnya dapat mencerahkan kulit . Orang Korea sangat Mementingkan SERUM MUKA dalam penjagaan kulit muka mereka. Ini kerana, serum mempunyai kesan yang lengkap dalam penjagaan kulit muka. So mana yang tak tahu lagi tu, korang WAJIB untuk dapatkan serum untuk kulit korang okay dan serum dari BOUGAS BEAUTY ni adalah serum yang terbaik untuk korang cuba❤️❤️❤️ . . Whatsapp ke +60138159343 atau klik link di bio ! . . #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautykedah #bougasbeautysungaipetani #bougasbeautyutara #bougasbeautymalaysia #serumviral

#bougasbeautysungaipetani #bougasbeautyserum #serumviral #bougasbeauty #bougasbeautykedah #bougasbeautyutara #bougasbeautymalaysia
Popular Post

ezsjeeny @Mon 11 Dec 2017


TIPS MENCUCI WAJAH DENGAN BETUL!!! . . 1 Bersihkan makeup terlebih dahulu First sekali bersihkan muka dengan makeup REMOVER terlebih dahulu. Bila muka dah betul2 bersih baru lah boleh cuci muka . 2 Pilih pencuci muka yang sesuai dengan kulit. Sabun muka khusus untuk kulit kering pastinya berbeza untuk kulit normal atau berminyak. Bagi mengukur sama ada pencuci itu sesuai atau tidak dengan kulit muka korang pastikan selepas dibersihkan, kulit menjadi bertambah lembap dan lembut. Bagi mereka yang ada masalah kulit kering, anda disarankan untuk ambil pencuci muka yang diperbuat dari bahan organik dan tidak berbuih. Bagi yang jenis kulit berminyak pula, anda haruslah mengambil pencuci muka yang senang berbuih bagi membuang segala minyak di muka jika anda mengambil pencuci muka yang tidak berbuih, itu akan membuatkan kulit anda bertambah lembab dan senang untuk berminyak. Anda sangatlah tidak digalakkan menggunakan sabun badan sebagai pencuci muka . 3 Gunakan air suam Penggunaan air yang terlalu panas akan membuatkan kulit muka menjadi kering dan penggunaan air yang sejuk akan merosakkan pembuluh disekitarnya. Suhu terbaik untuk mencuci muka adalah menggunakan air yang sedikit suam dan tidak terlalu panas. Ini akan membuatkan kulit anda bertambah segar . 4 Jangan terlalu kerap Mencuci muka memang baik, namun jangan pula terlalu kerap. Mencuci muka dengan terlalu kerap akan membuatkan kulit muka menjadi terlalu kering sedangkan kulit muka memerlukan kelembapan yang semulajadi. Tapi lain pula untuk orang yang kulit berminyak. Cuci muka terlalu kerap sebenarnya akan buat kulit jenis ini tambah berminyak. Jadi cukup hanya dua kali sehari, jangan berlebih lebihan . Gambar diatas hanyalah panduan untuk anda mencuci muka dengan betul. Selamat mencuba😘😘😘 . . Whatsapp ke +60138159343 atau klik link di bio ! . . #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautykedah #bougasbeautysungaipetani #bougasbeautyutara #bougasbeautymalaysia #serumviral

#bougasbeautysungaipetani #bougasbeautyserum #serumviral #bougasbeauty #bougasbeautykedah #bougasbeautyutara #bougasbeautymalaysia