latest media about #spf50 hashtag


Popular Post

dyxy_bynadia @Tue 16 Jan 2018


. ATTENTION DYXY LOVER‼‼ . DYXY VIRAL LAGI 2018💕 . Jom dapatkan set paling PANAS di abad ni🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 Potongan harga lebih banyak dan berbaloi baloi‼ . Rugi teruk siapa yang tak grab cepat2 😍😍😍😍😍😍😍😍 . 📣📣MUST HAVE ITEMS FOR JANUARY 2018📣📣 . 💕 Lipstick 3 RM120 📦 FREE POSTAGE 💕 Mascara 2 RM120 📦 FREE POSTAGE . ❤SET FAB LADY D❤ BCC+ Green Tea Facemist Spray + Lipstick + Mascara NP : RM245 ✨PROMO PRICE: RM205 sahaja . 💘SET SUPER SAVER💘 BCC + Green Tea Facemist Spray + Mascara + Lipstick 2 NP : RM290 ✨PROMO PRICE: RM245 sahaja . 💖💖SET SUPER FANTASTIC💖💖 BCC + Green Tea Facemist Spray + brush + Mascara + Lipstick 2 NP : RM330 ✨PROMO PRICE: RM275 sahaja . BASIC LADY SET📣📣 💕BCC 💕FM 💕BRUSH . NOW : RM145 . ✅LOOSE ITEM . Bccream RM85 Facemist RM55 Brush RM45 Lipstick RM50 Mascara RM65 . PRICE INCLUDE POSTAGE TO SM . Cepat grab! 😍😍😍😍😍 . Offer sah sehingga 31 January 2018 SAHAJA . Wasap sis skrg 📱0145347345 #dyxycosmetics #dyxylovers #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxylipmatte #dyxymascara #beautyblender #instantglowing #mesrawudhuk #spf50 #foundationmerawat #foundationmurah #compactpowder #concealer #loosepowder #mua #makeupevent #makeuptunang #bccreammurah #bccreambydyana #produkviral #teamFL #teamAyuyu

#compactpowder #concealer #makeuptunang #mesrawudhuk #teamfl #mua #instantglowing #dyxymascara #teamayuyu #foundationmerawat #beautyblender #loosepowder #dyxylovers #bccreambydyana #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxybrush #foundationmurah #bccreammurah #dyxylipmatte #produkviral #spf50 #makeupevent
Popular Post

beauty.houz @Tue 16 Jan 2018


💋BC CREAM adalah revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER. 💋Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka. 💋 Tak payah nak tepek BEDAK, CONCEALER, FOUNDATION nak TUTUP segala cela dekat muka. 💋 OIL FREE & NON STICKY 💋 SPF 50++ UV SUN PROTECTION 💋 💯 SATISFACTION Pembelian set combo berganda2 jimat + extra free gift special dari dila 🎁🎁🎁 . 📲 www.wasap.my/+60179482285 📲 www.wasap.my/+60179482285 📲 #stayprettywithdyxy #dyxymakeupmurah #dyxycosmeticsmalaysia

#beautyhouz #exclusivelipstick #letscantikflawless #teamumiziela #teamfl #foundationviral #dyxymascara #dyxymakeupmurah #dyxymineralfacemist #dyxybccreamfoundation #dyxybydyana #dyxylipstick #dyxybrush #foundationmurah #facemistgreentea #stayprettywithdyxy #dyxycosmeticsmalaysia #spf50 #bccreammurahmalaysia
Popular Post

prettycakedfyn @Tue 16 Jan 2018


Pergi kedai A, Pergi kedai B semua tak kena. Penat dah cari foundation yang sesuai ? Emmm apa susah susah . Beli je dengan kami. . Prettycaked foundation sekarang dah menjadi kegilaan wanita di luar sana tau. Dah lah jenis matte finish lepastu ada spf50 pula tu. Banyak sangat kelebihan foundation ni 😋 . Tak percaya ? Perlukan testimoni ? Whatsapp team kami untuk personal guide 😍 . Pretty Caked foundation. Long lasting✅ Medium to full coverage✅ Lightweight✅ Matte finish✅Peach scented✅ Contains spf50✅ Infused with citrus stem cell✅ . Available in 2 shades 👧CUSTARD (fair to medium) 👧🏽CARAMEL(dark) . How to order? . 016-3830129 . #prettycaked #prettycakedfoundation #prettycakedteamiraika

#upm #prettycaked #muakl #prettycakedfoundation #kosmetikviral #sukamekap #makeupmurah #makeupbeginner #ukm #muamalaysia #makeupmurahmalaysia #makeupmalaysia #prettycakedteamiraika #spf50 #uitm
Popular Post

hnystar_olshop @Tue 16 Jan 2018


penting pake sunblock sebelum beraktifitas di luar ruangan. Sinar UVA dan UVB dari sinar matahari itu sangat jahat sama kulit kita loh.. Selain efeknya bikin kulit belang, juga bisa menyebabkan flek hitam sampai kanker kulit. So... Gunakan sunblock sebelum beraktifias. Sunblock JAFRA ada utk wajah dan badan. 🌞Face protector SPF50 utk wajah 🌞Body Protector SPF50 utk badan. Tanya

#jualjafratanjungpinang #sunblock #hijabtutorial #jualjafrajambi #makeuptutorial #sunblockjafra #jualjaframedan #mua #makeup #jualjafrapadang #pantai #jualjafrapalembang #gunung #jualjafrapekanbaru #jualjafrariau #aac2 #berenang #jualjafraaceh #jafrasunblockwajah #jualjafrabengkulu #makeupbranded #jualjafrabangkabelitung #jafra #jafrasunblock #mudmask #maskeran #jualjafralampung #olahraga #spf50 #jualjafrabatam
Popular Post

prettycakedfyn @Tue 16 Jan 2018


Feedback from one of our satisfied customers! . Founder prettycaked memang sangat prihatin tau dengan zaman ekonomi gawat ni. Kenapa sis cakap macam ni ? . Yela mana nak cari foundation yang 30ml tahan sehingga 4 bulan. Harga murah pula tu. Hanya RM55 sahaja ! Murahkan ? Jimat pun jimat ! Memang best betullah foundation ni 😍 . Pretty Caked foundation. Long lasting✅ Medium to full coverage✅ Lightweight✅ Matte finish✅Peach scented✅ contains spf50✅ Infused with citrus stem cell✅ . Available in 2 shades 👧CUSTARD (fair to medium) 👧🏽CARAMEL(dark) . How to order? . WHATSAPP US👇 . 📱016-3830129 . . #prettycaked #prettycakedfoundation #prettycakedteamiraika

#upm #prettycaked #muakl #prettycakedfoundation #kosmetikviral #sukamekap #makeupmurah #makeupbeginner #ukm #muamalaysia #makeupmurahmalaysia #makeupmalaysia #prettycakedteamiraika #spf50 #uitm
Popular Post

bellabelisya @Tue 16 Jan 2018


TIPS HILANGKAN JERAWAT SECARA ALAMI YANG BERKESAN (100% ALAMI) . Baking Soda . Baking soda dapat menetralkan keasaman kulit sehingga bakteri penyebab jerawat tidak mampu hidup lama pada wajah anda. Tidak hanya membunuh bakteri, baking soda juga dapat mengikis sel kulit mati dan membersihkan pori – pori yang tersumbat serta menyerap minyak berlebih. Buatlah pasta baking soda dengan mencampur 2 sudu makan baking soda 1 sudu makan air, kemudian oleskan pada area kulit wajah yang berjerawat. Biarkan pada wajah selama kurang lebih 15 minit kemudian bilas dengan air suam dan keringkan. Dan jika anda seorang yang ellergic kepada baking soda / Baking soda tidak berkesan. Madammu sarankan untuk mengunakan PRODUCT NOIR SUNBLOCK DAN AMARYLLIS SERUM! Kesan seawal 3 hari dimana jerawat kecut dan hilang. Bukan hanya mematikan kuman jerawat malah Noir Sunblock & Amaryllis serum berfungi untuk ⬇⬇⬇⬇ Mengawal kulit berminyak✔ Kulit kering ✔ Mengecilkan liang pori ✔ Memutihkan kulit ✔ Memudarkan jeragat ✔ Meratakan tona kulit yang serata✔ Ini lah rahsia Datin Dahlia kembali pulih selepas 8 bulan alahan pada pregnancy! Selepas 2 bulan melahirkan, Beliau mengamalkan Noir Sunblock & Amaryllis serum setiap hari. Alhamdulilah kulit beliau bebas jerawat seperti didalam gambar! Nak kulit cantik PM

#noir #amaryllisserum #noirsunblockfoundation #spf50 #highlyrecommended #wherebeautyblossom
Popular Post

aliaqaseh_butik @Tue 16 Jan 2018


Rutin saya setiap hari di Mekah yang cuacanya panas dan berhabuk sebab construction sana sini. SPRAY JE dengan Face Mist..Segar, Fresh & Best sangat!! Alhamdulillah kulit wajah saya terjaga dengan baik tanpa cacat cela..TQ to my skin savior DYXY😘😇❤️😊👍🏻 . My all day skin saviour in Macca💕 . . Yatt suggest sangat kalau sesiapa travel, buat umrah atau pergi haji, boleh jaga kulit pakai DYXY Cosmetics. Cepat siap, ringan dan jaga kulit. Paling penting, senang cuci bila nak ambik wudhu' . . 📲 01137770061 📲 01137770061 📲 01137770061 . #dyxy #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxylipstick #dyxybrush #beautyblender #foundationmurah #mua #bccreammurah #concealer #loosepowder #compactpowder #makeupevent #makeuptunang #mesrawudhuk #spf50 #foundationmerawat #instantglowing #facemist #TeamFL

#compactpowder #concealer #makeuptunang #mesrawudhuk #dyxy #teamfl #mua #instantglowing #foundationmerawat #beautyblender #loosepowder #dyxylipstick #dyxybccream #dyxybrush #foundationmurah #bccreammurah #dyxyfacemist #facemist #spf50 #makeupevent
Popular Post

airizskinzhqofficial @Tue 16 Jan 2018


Airiz Translucent Powder bukan sekadar bedak biasa tau 😘 tapi luar biasa gittew ☺ sape yang dah cuba Airiz translucent powder ni ? Bestt tak sayangg ? 😘 . Yang masih tertanyaa - tanya apa itu Airiz Translucent Powder ni meh baca 😍 confirm tak nyesal yuholss❗ wajah terasa gebuss macam baby gitteww 😁 Kelebihan AIRIZ TRANSLUCENT POWDER super duper best ni 👇 ✔ Anti peluh ✔ Kurangkan kulit berminyak dan tidak bercapuk ✔ Tekstur halus bak sutera ✔ Mengurangkan pori pori diwajah ✔ Mekap akan flawless dan tahan lama . #makeupproducts #moisturizer #lipmatte #foundation #translucentpowder #cosmetichalal #luluskkm #buatanmalaysia #mesrasolat #mesrawuduk #mudahcuci #parabenfree #serumfoundationmalaysia #merawatkulit #merawatbibir #flawlessmakeup #naturalmakeup #tanpabahankimia #marulaoil #cantiksambilmerawat #makeuptreatment #spf50 #airizskinz #cantiksambilmerawat

#cantiksambilmerawat #mesrasolat #cosmetichalal #tanpabahankimia #foundation #parabenfree #translucentpowder #flawlessmakeup #makeupproducts #naturalmakeup #merawatkulit #mesrawuduk #merawatbibir #serumfoundationmalaysia #makeuptreatment #luluskkm #airizskinz #buatanmalaysia #mudahcuci #marulaoil #lipmatte #spf50 #moisturizer
Popular Post

hanisyafina_98 @Tue 16 Jan 2018


❤❤ DYXY BRUSH ❤❤ . HIGHLY RECOMMEND BY USING DYXY BRUSH❣❣❣❣ . Brush DYXY diperbuat daripada bulu sintetik ❌ bukannya dari bulu haiwan okeyh👍🏻👍🏻 Bulu brush DYXY tidak mudah tercabut dan senang untuk dicuci😍😍 . Uolls tak perlu risau ye .. Beli sekali je seumur hidup 💃🏼Boleh pakai bertahun2 👍🏻👍🏻 . Berminat , Whatsapp - 0134342089 ( HANI ) 💚💙 #SLF05A05D01 #teamFL #teambydyana #dyxybccreamnatural #dyxybccreambeige #spf50 #dyxymineralgreenteafacemist #dyxylipstik #dyxymaskara #dyxybrush #dyxycosmetics #dyxycod #dyxydropship #dyxyklang #dyxyshahalam

#dyxyklang #dyxycosmetics #dyxymineralgreenteafacemist #dyxybrush #dyxydropship #dyxycod #slf05a05d01 #dyxyshahalam #teamfl #dyxymaskara #teambydyana #dyxybccreamnatural #dyxylipstik #dyxybccreambeige #spf50
Popular Post

prettycaked_byaiennn @Tue 16 Jan 2018


Hi cupcakes! 🍬 . Embrace your natural beauty with a simplistic & minimalistic makeup look using prettycaked foundation! 💖 . Only one pump of this foundation is more than enough to cover all of the blemishes and dark spots on your face and give you the ultimate radiant and fresh look! ❤️ . With a very affordable price of only RM55 (free postage) it's absolutely worth every single cent you spend on this foundation! 💸💸💸 Guaranteed to meet your satisfaction! . To Order kindly whatsapp us at : 📲0148275829 /simply click the link on the bio! . #prettycaked

#codkemaman #prettycaked #prettycakedfoundation #kosmetikviral #sukamekap #makeupmurah #makeupbeginner #muamalaysia #makeupmurahmalaysia #makeupmalaysia #spf50
Popular Post

tester_bykratai @Tue 16 Jan 2018


#พร้อมส่ง 🐰The History of whoo Jin Hae Yoon Sun Cream SPF50+ 1ml🐰 💸ราคา 14 บาท / 10 ซอง 130 บาทจร้า💸 ~ 🔆ครีมกันแดด ที่ช่วยลดเลือนริ้วรอย ซึมซับไว ช่วยสะท้อน UV ที่เป็นสาเหตทำให้ผิวมีอายุแก่กว่าวัย เหมาะสำหรับกลุ่มอายุ 40 : @tester_bykratai (มี@) 📌Facebook : Tester by kratai 📌IG : tester_bykratai 📌Shopee : tester_bykratai ~ #เทสเตอร์ #เทสเตอร์เกาหลี #ขนาดทดลอง #ขนาดซอง #เครื่องสำอางค์เกาหลี #กันแดด #ริ้วรอย #ชี้เป้า #ตามกระแส #tester #testerkorea #thehistoryofwhoo #jinhaeyoonsuncream #spf50 #tester_bykratai

#เทสเตอร์เกาหลี #เครื่องสำอางค์เกาหลี #พร้อมส่ง #ชี้เป้า #เทสเตอร์ #jinhaeyoonsuncream #ตามกระแส #thehistoryofwhoo #tester #tester_bykratai #กันแดด #ขนาดทดลอง #testerkorea #ขนาดซอง #ริ้วรอย #spf50
Popular Post

beauty.houz @Tue 16 Jan 2018


🍃 DYXY GREEN TEA Face Mist 160ml🍃 . ❗ GLOWING EFFECT serta merta terus selepas spray ❗REFRESHING MOISTURIZING melembapkan muka secara natural ❗MENGECUTKAN JERAWAT sebab ade Extrak green tea dan vit E ❗MAKEUP TAHAN LAMA DAN XCAKEY ( xbercapuk ) ❗ GANTI TONER boleh dijadikan makeup based xmelekit dan xmeleleh ❗ANTI RADANG Membantu mengurangkan alahan pada muka ❗SENSITIF SKIN pun bole pkai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit ❗BAHAN ORGANIK dan selamat digunakan boleh digunakan bila2 masa ❗ TAHAN 2-3BULAN bergantung pada rutin pemakaian Tips untuk pakai Facemist KULIT KERING : spray sebelum dan selepas apply bcc KULIT BERMINYAK : spray selepas apply bcc sebab kalau spray byk kali nnt extra moist 💕 KULIT NORMAL : spray sebelum dan selepas apply bcc dan bila2 masa sahaja spray sebelum tidur dan selepas cuci muka untuk kesan optimum . . Utk pembelian blh lah terus watsap dan tekan link👇👇👇 . 📲 www.wasap.my/+60179482285 📲 www.wasap.my/+60179482285 📲 #stayprettywithdyxy

#beautyhouz #exclusivelipstick #letscantikflawless #teamumiziela #teamfl #foundationviral #dyxymascara #dyxymineralfacemist #dyxybccreamfoundation #dyxybydyana #dyxylipstick #dyxybrush #foundationmurah #facemistgreentea #stayprettywithdyxy #spf50 #bccreammurahmalaysia
Popular Post

beauty.houz @Tue 16 Jan 2018


Dapatkan #dyxyfacemistgreentea Sekarang!!! 😘😘 . Segarkan wajah uolls dgn 1 magic spray 😍 ✨ ✨ . . 📲 www.wasap.my/+60179482285 📲 www.wasap.my/+60179482285 📲 #stayprettywithdyxy #dyxymakeupmurah #dyxycosmeticmalaysia

#beautyhouz #exclusivelipstick #letscantikflawless #teamumiziela #teamfl #foundationviral #dyxymascara #dyxycosmeticmalaysia #dyxymakeupmurah #dyxymineralfacemist #dyxybccreamfoundation #dyxybydyana #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick #dyxybrush #foundationmurah #facemistgreentea #stayprettywithdyxy #spf50 #bccreammurahmalaysia
Popular Post

beauty.houz @Tue 16 Jan 2018


10 Kebaikan dalam 1 botol 🍃🍃 🍃Melembapkan muka 🍃Effect glowing serta merta 🍃Bau greentea (Fresh/wangi) 🍃Makeup tahan lebih lama 🍃Mengandungi zat mineral 🍃Membantu mengurangkan alahan 🍃Membantu mengecutkan jerawat 🍃Sesuai untuk lelaki dn perempuan . . 📲 www.wasap.my/+60179482285 📲 www.wasap.my/+60179482285 📲 #stayprettywithdyxy #dyxymakeupmurah #dyxycosmeticmalaysia

#beautyhouz #exclusivelipstick #letscantikflawless #teamumiziela #teamfl #foundationviral #dyxymascara #dyxycosmeticmalaysia #dyxymakeupmurah #dyxymineralfacemist #dyxybccreamfoundation #dyxybydyana #dyxylipstick #dyxybrush #foundationmurah #facemistgreentea #stayprettywithdyxy #spf50 #bccreammurahmalaysia
Popular Post

tester_bykratai @Tue 16 Jan 2018


#พร้อมส่ง 🐰HANYUL White Chrysanthemum Sun Screen SPF50+ / Pa +++ (whitening / UV protection functional cosmetic) White Chrysanthemum Sun 🐰 💸ราคา 9 บาท / 10 ซอง 85 บาทจร้า💸 ~ 🔆ครีมกันแดดสกัดจากเบญจมาศขาว ที่ช่วยปกป้องผิวจากแสงแดงแรงๆ และยังช่วยแก้ปัญหาเรื่องรอยฝ้ากระ จุดด่างดำ ให้จางลง เนื้อครีมสามารถซึมเข้าสู่ผิวได้อย่างรวดเร็ว และช่วยเพิ่มความชุ่มชื้นให้ผิวภายใน ~ 📌Line : @tester_bykratai (มี@) 📌Facebook : Tester by kratai 📌IG : tester_bykratai 📌Shopee : tester_bykratai ~ #เทสเตอร์ #เทสเตอร์เกาหลี #ขนาดทดลอง #ขนาดซอง #เครื่องสำอางค์เกาหลี #กันแดด #ฝ้า #กระ #จุดด่างดำ #ชี้เป้า #ตามกระแส #tester #testerkorea #hanyul #testerhanyul #whitechrysanthemumsunscreen #spf50 #tester_bykratai

#เทสเตอร์เกาหลี #whitechrysanthemumsunscreen #เครื่องสำอางค์เกาหลี #พร้อมส่ง #ชี้เป้า #เทสเตอร์ #hanyul #ตามกระแส #tester #ฝ้า #tester_bykratai #กันแดด #ขนาดทดลอง #กระ #จุดด่างดำ #testerkorea #ขนาดซอง #spf50 #testerhanyul
Popular Post

sweetprettycaked @Tue 16 Jan 2018


Pergi kedai A, Pergi kedai B semua tak kena. Penat dah cari foundation yang sesuai ? Emmm apa susah susah . Beli je dengan kami. . Prettycaked foundation sekarang dah menjadi kegilaan wanita di luar sana tau. Dah lah jenis matte finish lepastu ada spf50 pula tu. Banyak sangat kelebihan foundation ni 😋 . Tak percaya ? Perlukan testimoni ? Whatsapp team kami untuk personal guide 😍 . Pretty Caked foundation. Long lasting✅ Medium to full coverage✅ Lightweight✅ Matte finish✅Peach scented✅ . Available in 2 shades 👧CUSTARD (fair to medium) 👧🏽CARAMEL(dark) . How to order? . WHATSAPP US👇 . 📱0105658261 . Interested to become an agent or dropship? . WHATSAPP👇 📱0105658261 . . #prettycaked #prettycakedfoundation #prettycakedteamiraika

#upm #muakl #prettycakedfoundation #kosmetikviral #makeupbeginner #muamalaysia #prettycakedteamiraika #prettycaked #sukamekap #makeupmurah #ukm #codpcportdickson #makeupmurahmalaysia #makeupmalaysia #spf50 #uitm
Popular Post

wanaziah_wawa2 @Tue 16 Jan 2018


Hello Beautiful Magic Foundation😘😘😘 . #magicfoundation #hellobeautiful #foundationmeletop #foundationviral2018 #takbercapuk #takmelekit #wawabeauty #hellobeautifulhq #spf50 #serumfoundation #senangblend #sayajualmagicfoundation #mgeekualaterengganu #stokismgeeterengganu #putihlicin #wasap0139250000

#putihlicin #foundationviral2018 #stokismgeeterengganu #wasap0139250000 #takbercapuk #sayajualmagicfoundation #mgeekualaterengganu #hellobeautiful #foundationmeletop #senangblend #serumfoundation #hellobeautifulhq #takmelekit #wawabeauty #spf50 #magicfoundation